Viimsi korvpallimeeskond kogus Ukraina toetuseks ligi 2000 eurot

Toimetas Ville Arike
Copy
Viimsi korvpalliklubi tegevjuht Tanel Einaste (paremal).
Viimsi korvpalliklubi tegevjuht Tanel Einaste (paremal). Foto: Korvpalliklubi Viimsi

Pühapäeval Viimsis peetud heategevuslikul Eesti-Läti korvpalliliiga mängul kohaliku ja Rapla meeskonna vahel annetati piletitulu sõjas kannatava Ukraina toetuseks.

Koos meeskonna toetaja Viimsi Ehitusega saadi Ukraina abistamiseks kokku 1858 eurot. Piletikassasse kogunes 1400 eurot, millele toetaja lisas omalt poolt 2 eurot iga ostetud pileti kohta, kokku 458 eurot.

KK Viimsi tegevjuhi Tanel Einaste sõnul on kahju, et maailm ning eriti Ukraina on niisuguses olukorras. «Ukrainas toimuvale ei ole mingit mõistuspärast seletust. Nüüd on meie kohus ühiselt Ukrainat, kes võitleb meie kõigi eest, aidata. Oleme oma kogukonna üle ääretult uhked ja headele inimestele südamest tänulikud. Kindlasti oli inimesi, kes tulid saali just Ukraina pärast, ning hooajakaardi omanikke, kes sihilikult pileti ostsid. Samuti ei saanud ma erinevalt eelmistest mängudest sel korral ühtegi kõnet tasuta sissepääsu osas. Aitäh!» ütles Einaste klubi pressiteate vahendusel.

Korvpalliklubi Viimsi annab kogutud summa Ukraina toetuseks Eesti Pagulasabile. Samuti pakub klubi tasuta treenimisvõimalusi Viimsisse saabuvatele Ukraina lastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles