JÄRELVAADATAV ⟩ Lätlased küll punnisid, kuid Välk võttis karistusvisete seerias oma

Postimees Sport
Copy

Tartu Välk 494 oli kodusel Astri Arenal teist päeva järjest üle lätlaste HC Kurbadsist. Kui laupäeval oli valitseva meistri üleolek kindel, võideti 6:3, siis täna läks selleks vaja karistusviskeid.

Tartu asus kohtumist juhtima 13. minutil kui täpne oli Nikita Vyglazov, kuid viis minutit hiljem viigistas lätlaste poolelt Juris Berzinš.

Teistkordselt pääsesid taaralinlased ette 32. minutil, kui täpne oli Dmitri Shapovalov, ning pikalt näiski kohtumine Välgu võiduga lõppevat. Kaks ja pool minutit enne lõpusireeni viigistas aga Edgars Adamovics mänguseisu 2:2-le. 

Kuna rohkem väravaid ei nähtud, ka lisaajal, selgitati mängu võitja bullit'iseerias, kus ainsana õnnestus mänguvahend võrku toimetada Vyglazovil, kes nõnda Välgule 3:2 võidu tõi.

Enne mängu:

Viimaste aastate Eesti hokivalitseja Välk on sel hooajal saanud vaid kolm kaotust, mille kõrval on ette näidata tervelt 18 võitu. 37 punkti annab neile liidrikoha, ühe mängu vähem pidanud Kurbads on lähima jälitajana kaheksa silma kaugusel.

Sel hooajal on võistkonnad omavahel kohtunud kolm korda. Kui 9. ja 10. oktoobril ehk hooaja alguses toimunud mängudes võttis Kurbads kodujääl vastavalt 6:3 ja 8:4 võidu, siis eile oli Välk parem 6:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles