JÄRELVAADATAV ⟩ Fantastiline: Daisy Kudre-Schnyder kaitses MM-kulda! (1)

Postimees Sport
Copy

Täna algas Põhja-Soomes Kemis suusaorienteerumise MM. Naiste sprindis kaitses mullu võidetud tiitlit eestlanna Daisy Kudre-Schnyder.

Võistlus oli väga pingeline, sest Kudre-Schnyder edestas soomlannat Salla Koskelat ja rootslannat Anna Magdalena Olssonit vaid sekundiga. «Tunne on imeline ja uskumatu. Ma polnud kindel, kui valmis olen tänaseks sõiduks, sest hooaeg on olnud väljakutsuv,» rõõmustas eestlanna.

Ta lisas: «Minu eesmärk oli teha stabiilne sõit. Olen väga õnnelik ja täna oli mul ka palju õnne, sest sekundid olid minu kasuks.»

Kudre-Schnyderi sõnul ei teinud ta täna ühtegi viga. Tõsi, vahepeal polnud ta oma teevaliku osas väga kindel, kuid jäi enesekindlaks ning võttis vajadusel hoogu maha, et saaks veenduda, et kõik on kontrolli all.

Doris Kudre oli 16. (+56,0) ja Epp Paalberg 17. (+57,0).

Meeste hulgas oli parima eestlasena Mattis Jaama üheksas. Ta kaotas võitjale Ville Petteri Saarelale 27 sekundit. Sander Pritsik sai 26. (+1.09), Andres Room 29. (+1.16) ja Rimmo Room 46. (+2.38) koha.

Homme peetakse Kemis jälitussõite. Postimehe otseülekanne algab kell 09.50.

Enne võistlust:

Naiste hulgas läheb valitseva maailmameistrina starti eestlanna Daisy Kudre-Schnyder. Meie koondist esindavad ka Doris Kudre, Epp Paalberg, Mattis Jaama, Kevin Hallop, Sander Pritsik ning Andres ja Rimmo Rõõm.

Eesti koondise peatreener on Mattias Johansson ning abitreenerid/määrdemehed Raul Kudre, Kuno Rooba ja Erti Paalberg.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles