Karmide sanktsioonide alla jäänud Chelsea palub Briti valitsuselt leevendusi

Christopher Krutto
Copy
Londoni Chelsea jalgpalliklubi embleem.
Londoni Chelsea jalgpalliklubi embleem. Foto: ANDY RAIN/SCANPIX

Vene oligarhile Roman Abramovitšile kuuluv Londoni Chelsea jalgpalliklubi sattus Suurbritannia valitsuse otsuse tõttu samuti karmide sanktsioonide alla ning nüüd palutakse, et neid natukene leevendataks.

Nimelt ei tohi Londoni Chelsea osta ega müüa hetkel ühtegi mängijat. Lisaks ei lubata neil olemasolevate mängijatega uusi lepinguid sõlmida. Ka on neil keelatud uute piletite müümine, kuid enne sanktsioonide määramist müüdud piletitega mängudele pääseb. Lisaks kõigele muule on neil veel keelatud fänniatribuutika müük.

Nüüd palus Inglismaa ajalehe The Telegraph andmetel klubi Briti valitsuselt, et neil oleks võimalik mängijaid osta ja müüa ning nad saaksid sõlmida sportlastega ka lepinguid. Vastasel juhul võib klubil tekkida mängijatest puudus.

Eriti keeruline on Chelseal seis kaitseliiniga, sest nii Antonio Rüdigeri, Cesar Azpilicueta kui ka Andreas Christenseni lepingud on praeguse hooaja lõpus läbi saamas.

Lisaks sellele sooviti õigust müüa kodumängudele taas ka pileteid, kuid ajalehe sõnul on väga väike tõenäosus, et valitsus viimase sooviga nõustub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles