Veebruaris karjääri lõpetanud USA suurimaid spordistaare naaseb armastatud ala juurde

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tom Brady.
Tom Brady. Foto: Dirk Shadd

Kuus nädalat tagasi sportlaskarjäärile joone alla tõmmanud seitsmekordne NFLi tšempion Tom Brady on otsustanud siiski tolmu koguma hakanud jalanõud kapist välja otsida. 

Nimelt andis 44-aastane mängujuht teada, et naaseb ka tänavu Ameerika jalgpalli liigas NFLis väljakule, seda teeb ta oma viimase leivaisa Tampa Bay Buccaneersi ridades. 

«Viimased kaks kuud on pannud mind mõistma, et minu koht on ikkagi väljakul, mitte tribüünidel,» kirjutas Brady ühismeedias. «Ka see aeg tuleb, kuid mitte veel. Ma armastan oma tiimikaaslasi ja oma toetavat perekonda. Nemad on need, kes teevad selle võimalikus, et ma oma 23. hooajaks Tampasse naasen.»

2000. aasta NFLi draft'i 199. valik Brady on NFLi ajaloo üks paremaid mängumehi, kes võtnud New England Patriotsi ja Buccaneersi ridades kokku rekordilised seitse Super Bowli. Senise 22 hooaja jooksul vedas ta oma koduklubid 243 võiduni. 

Tema nimel on ka NFLis hulk rekordeid. Kõige võimsamaks tähiseks on mõistagi kodujooksudeni viinud söötude arv, mida Brady suutis koguni 624.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles