Chelsea tehniline direktor: loodetavasti ei teki meil palkade maksmisega probleeme, aga võtame päev-päevalt

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Chelsea.
Chelsea. Foto: Paul Terry

Venemaa oligarhile Roman Abramovitšile osaks langenud sanktsioonid on elu keeruliseks teinud ka tema omanduses oleva Londoni Chelsea jalgpalliklubi jaoks.

Näiteks ei tohi Chelsea hetkel osta ega müüa ühtegi mängijat, lisaks ei lubata neil olemasolevate mängijatega uusi lepinguid sõlmida. Ka on neil keelatud uute piletite müümine, kuid enne sanktsioonide määramist müüdud piletitega mängudele pääseb. Lisaks kõigele muule on neil veel keelatud fänniatribuutika müük.

Peale selle on ka erinevad sponsorid hakanud klubiga sõlmitud koostöölepinguid üles ütlema, näiteks taandas Hyundai ennast ametliku autopartneri koha pealt. Samamoodi on Chelseast ennast distantseerimas nende särgisponsor 3.

Klubi tehnilise direktori Petr Cechi sõnul on olukord tõepoolest keeruline. «Võtame praegu sõna otseses mõttes päev-päevalt, sest asjad pole meie kätes. Vestlused vastavate osapooltega käivad, et saaksime tänavuse hooaja ilusasti lõpetada. Loodetavasti õnnestub meil kõikidele inimestele nende töökohad alles jätta ja me suudame neile ka palka maksta. Täpsemaid vastuseid mul praegu aga pole,» sõnas ta pärast viimast kohtumist.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles