Prantsusmaa jalgpalliäss teenib allkirja kirjutamise eest 80 miljonit eurot

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: IMAGO/Pressinphoto/SCANPIX

Jalgpallimaailm on järjekordse megatehingu ootel, ent Hispaania meedia teatel enam mitte kaua. Nimelt peaks reedel Kylian Mbappe allkirjastama tehingu, mis viib ta suvel Madridi Reali esindama.

Praegu Prantsusmaa jalgpallihiius Pariisi Saint-Germainis mängiv Mbappe on mitmel korral selgitanud, et soovib peagi Madridi Realiga liituda. PSG-l oli läinud suvel võimalik mehe eest veel ka 200 miljonit eurot teenida, ent sellest keelduti, kuna usuti, et ründetuus jätkab ikkagi aastaid veel nende ridades.

Hispaania väljaande Marca teatel on Reali president Florentino Perez aga enda unistust ellu viimas. Nende kõnelused Mbappega on üha tõsisemaks muutunud ning sellele andis tõuke ka läinud nädalane Meistrite liiga veerandfinaal, kus Real kukutas konkurentsist just PSG.

Mbappet ootab Hispaanias aga väga magus tehing. Talle hakatakse aastas maksma 25 miljonit eurot palka, aga see pole kaugeltki kõik. Lepingusse on kirjutatud ka erinevad boonused ning näiteks teenib prantslane juba kontrahtile alla kirjutades 80 miljonit eurot. Samaväärsed summad ootavad teda ka lepingupikendustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles