Suri mitmekordne Euroopa meister, kes jäi puu alla

Postimees Sport
Copy
Martin Komárek.
Martin Komárek. Foto: @stihltimbersports/Instagram

Tšehhi raiesportlane Martin Komárek hukkus puid raiudes toimunud traagilises õnnetuses. 45-aastaselt siitilmast lahkunud tšehh oli mitmekordne Euroopa meister ning võitis mitmeid medaleid ka maailmameistrivõistlustel.

Komárek hukkus Prahast 100 km lõunasse jäävas Milevsko linnas puid raiudes. Päästjad kihutasid õnnetuspaika, kuid kahjuks ei õnnestunud neil tippsportlase elu päästa. Väljakutsele reageerisid vabatahtlikud tuletõrjujad, kes Komáreki elustasid, sündmuspaika saadeti ka kiirabihelikopter.

Tšehhi parim «metsamees» seisis raiespordi sünni juures mitte ainult Tšehhis, vaid ka Euroopas. Lisaks arvukatele tiitlitele töötas mees ka treenerina, osales show-võistlustel üle Euroopa. Samuti nikerdas ta mootorsaega puidust skulptuure ja ta on ka sel alal püstitanud mitmeid rekordeid.

Komárek võitis mitmeid rahvusvahelisi võistlusi, MMil võitis ta kolm korda hõbeda. Tema viimaseks tiitlivõistluseks jäi oktoobris toimunud MM, kus ta sai pronksmedali. Lisaks oli ta kuuekordne Tšehhi meister ja 2016. aastal kuulus riigi koondisesse, mis tuli võistkondlikul MMil neljandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles