Villas-Boas: suudame kaotusseisust välja tulla

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas
Andre Villas-Boas Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskond jäi eilses Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises 1:3 alla itaallaste Napolile ja pani end edasipääsu osas väga raskesse olukorda.

Sealjuures jäid peatreener Andre Villas-Boas´e algkoosseisust välja sellised staarid nagu Fernando Torres, Ashley Cole, Michael Essien ja Frank Lampard.

Cole sekkus Jose Bosingwa vigastuse tõttu mängu juba kümnekonna minuti järel, teisel poolajal pääsesid vahetusest platsile ka Essien ja Lampard. Portugallane ei hakanud salgama, et Cole ja Lampard pärisid sellise otsuse kohta ka temalt aru.

«Meil oli jutuajamine. Arvestades, millised mängijad nad on ja millised kogemused neil on, tundsid nad, et oleksid olnud suutelised meeskonda aitama. See on igati mõistetav,» märkis Villas-Boas.

Villas Boas on aga endiselt kindel, et tegi mängijate valikul õiged otsused.

«Kõigil on oma arvamus, ent minu jaoks alustas parim võimalik koosseis,» rääkis peatreener BBC vahendusel. «Peame mõnda asja oma mängus parandama, ent ka 1:3 seisust on võimalik välja tulla, usun, et suudame seda.»

Kaitses andis tunda vigastatud kapteni John Terry eemalolek. «Tundsime temast suurt puudust, kaitse oli organiseerimata,» ütles Villas-Boas.

Chelsea ja Napoli korduskohtumne on kavas 14. märtsil Londonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles