Vigastusest paranemiseks «segaseid asju» tegev Kriisa võib väljakule pääseda oodatust varem

Christopher Krutto
Copy
Kerr Kriisa vigastuse järel maas lebamas.
Kerr Kriisa vigastuse järel maas lebamas. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Korvpallur Kerr Kriisa vigastas läinud nädalal tõsiselt hüppeliigest. Kuigi alguses paistis asi väga tõsine, siis nüüd on jutud muutunud palju positiivsemaks ja on isegi võimalik, et ta pääseb väljakule juba reedel algaval NCAA tähtsaimal turniiril ehk March Madnessil avaringis.

Kriisa osales teisipäeva lõunal Arizona pressikonverentsil, kuhu ta tuli Arizona Desert Swartmi andmetel ilma karkudeta. Küsimustele, kuidas ta ennast tunneb, vastas eestlane: «Paremini kui kunagi varem.»

«Tegelikult, kui see juhtus, siis ma arvasin, et see hooaeg on läbi. Kui see hetk tuli, siis ma tundsin, et mu jalg oli... Ma kartsin alla vaadata, sest arvasin, et see murdus ja on täiesti vales suunas. Õnneks midagi ei murdunud ja mul on võimalus mängida,» kirjeldas eestlane vigastada saamise hetke.

Ta tunnistas, et on teinud koos treeneri Justin Kokoskiega «segaseid asju», et hüppeliigest uuesti terveks saada. Lisaks on Kokoskie aidanud teda vigastusega toimetulemise vaimse poolega.

«Sa pead uskuma, ja ma usun ning kõik läheb õiges suunas. See on kõik peas kinni. Kui ma nii ei arvaks, siis ilmselt mu jalg nii hästi ei paraneks,» lisas ta.

Kriisa rääkis lisaks, et on teinud vigastusest paranemise protsessi enda jaoks huvitavaks. «Sa ärkad hommikul üles ja ei tea, kuidas jalg välja näeb, see on huvitav. Vaatad oma jalga ja avastad, et kuskil on mingi uus värv, natuke lillat, natuke rohkem kollast,» kirjeldas mängujuht.

Kriisa on Arizona suurepärases hooajas mänginud tähtsat rolli ning on kogunud mängus keskmiselt 10,1 punkti, 2,5 lauapalli ja 4,9 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles