Kadri Pihla sai lumelauakrossi MK-etapil 16. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Pihla (mustas särgis) Stonehami rajal finaalis.
Kadri Pihla (mustas särgis) Stonehami rajal finaalis. Foto: fissnowboard.com

Kanadas Stonehamis peetud lumelauakrossi MK-etapi finaalsõitudes võitles Kadri Pihla välja karjääri paremuselt kolmanda tulemuse, olles 16. Varasemalt on eestlanna Stonehamis saanud 11. koha.

Naistest võidutses kanadalanna Maelle Ricker.

Hooaja alguse ja ettevalmistuse staadiumis põlvevigastusest taastumisega tegelenud Pihla tõdes, et Stonehami rada oli treeningutel osaliselt kehvasti ehitatud ja põlved said kõvasti põrutada, sest paljudest hüpetest ei saadud korralikult üle. Õnneks ehitati rada kvalifikatsioonideks ümber ning kvalifikatsiooni esimeses sõidus tundis eestlanna, et minek on hea.

Teises sõidus tegi Pihla vähesest võistlemisest tingituna mitmeid sõiduvigu, kuid sõiduaeg ei olnud kõige kehvem ja ta pääses finaalidesse 23. ajaga. «Tean, kus kaotasin palju. Suurte hüpete maandumisel kipun liialt tagumisele jalale kalduma ning ei saa selletõttu täit hoogu maandumisnõlvalt sisse, et järgmisse rajaelementi korraliku hooga sisse minna,» arutles Pihla.

Stonehamis võidutses meeste sõidus Kadri Pihla prantslasest elukaaslane Pierre Vaultier, kellele sealne rada väga sobib, ta on Kanada etapil olnud 4. aastat järjest poodiumi kõrgeimal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles