EELVAADE ⟩ Kriisale ennustatakse edu, mida eestlastest on varem tundnud ainult Kotsar

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kerr Kriisa loodab hullutada USA korvpallipublikut ka kevadisel March Madnessil.
Kerr Kriisa loodab hullutada USA korvpallipublikut ka kevadisel March Madnessil. Foto: Stephen R. Sylvanie/Usa Today Sports/Scanpix

Juba homme visatakse pall mängu USA ülikoolikorvpalli hooaja kulminatsiooniks oleval March Madnessil (tõlkes «märtsihullus») ehk iga-aastasel NCAA turniiril. Eestlased saavad kaasa elada neljale noormehele ja kahele neiule ning Postimees vaatab lähemalt, millised on Eesti korvpallurite võimalused ja kui kaugele võiksid nad jõuda.

Noormeeste turniiril on eestlastel väga palju, millele kaasa elada, ennekõike seoses Kerr Kriisa ja Arizona ülikooliga. Päev enne kohtumisi hinnatakse, et Arizona peaks jõudma kahtluseta nelja parema hulka. Ja seda isegi olukorras, kus põhimängujuhi rolli täitev Kriisa peab ilmselt esimestest kohtumistest hüppeliigese vigastuse tõttu loobuma.

Arizona teenis lõunakonverentsis esimese asetuse ning peaks suuremate raskusteta jõudma oma tabelipoole esikohamatšini ehk kaheksa parema hulka. Meeskonna peatreener Tommy Lloyd liiga palju pingeid oma meeskonnale peale ei pane, ent ei teinud saladust, et eesmärgid on kõrged.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles