Väidetavalt FSB agendiks olnud Ukraina jalgpallilegend tembeldati reeturiks

Christopher Krutto
Copy
Anatoli Tõmoštšuk.
Anatoli Tõmoštšuk. Foto: imago images/Revierfoto/Scanpix

Endine Ukraina jalgpallikoondislane Artem Fedetski tembeldas väidetavalt FSB agendiks osutunud jalgpallilegendi Anatoli Tõmoštšuki reeturiks.

«Reetur. Rohkem pole midagi öelda. Kirjutasin talle sõnumi, ta luges selle läbi, aga ei vastanud. Tema tegutsemine selles olukorras on üllatav. Venelased pommitavad tsiviilelanikke, kukutavad pomme sünnitushaiglatele ja ta teab seda kõike, sest tema vanemad elavad Lutskis. Ta suhtleb kindlasti oma isaga, kes teab, mis toimub,» vahendab sport.ua tema sõnu.

«Keegi ei sunni teda võtma kuulipildujat kätte ja kohe sõtta minema. Ta oli Ukraina koondise sümbol. 144 mängu! Keegi pole enamat suutnud ja ei suuda lähitulevikus. Ma arvan, et raha tähendab talle rohkem kui see, mis Ukrainas toimub,» jätkas Fedetski, kes tunnistas, et kunagi olid nad sõbrad.

«See on tema otsus ja ta tegi selle. Ma ei tea, kuidas ta sellega elab. Ukraina võidab ja siis ta peab sellega elama. Mitte keegi ei keelanud tal lepingut lõpetada ja mõnda teise riiki minema. Ma ei räägi Ukrainast, sest siin ei oota teda keegi. Ta võinuks minna ükskõik millisesse riiki ja aidata meie armeed,» lisas endine koondislane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles