Kalev/Cramo teenis Eesti-Läti ühisliigas üllatuskaotuse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Peatreener Roberts Štelmahers.
Peatreener Roberts Štelmahers. Foto: Sander Ilvest

Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo võttis Eesti-Läti ühisliigas vastu hooaja viienda kaotuse, kui võõrsil jäädi 64:76 alla Ogrele.

Kalev/Cramol oli Eesti-Läti ühisliigas käsil neljamänguline võiduseeria, kuhu mahtus sisse ka 13 päeva tagasi teenitud 25-punktiline võit Ogre üle. See andis lootust, et ka võõrsil suudetakse Läti klubist edukam olla.

Eesti klubile algas kohtumine väga kehvasti, sest kiirelt oldi 0:8 kaotusseisus. Avaveerand lõppes siiski 21:21 viigiga.

Edasine mäng oli väga võitluslik, ent initsiatiiv oli kogu aeg Läti meeskonna käes. Nõnda ei suutnud Kalev/Cramo kordagi pärast avaveerandit juhtohje haarata ning lõpuks särasid tablool Ogre 76:64 võidunumbrid.

Võitjate edukaimana panustas kaksikduubli Kristaps Dargais, kelle arvele jäi 20 punkti ja 12 lauapalli. Kalev/Cramot ei päästnud kaotusest ka Donovan Jacksoni 15 silma.

Nõnda jätkab Kalev/Cramo 20 võidu ja viie kaotusega ühisliigas kolmandal real. Ogrel on kirjas 14 võidu ja 10 kaotust, millega hoitakse kuuendat positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles