PM BELGRADIS MMil neljanda koha välja jooksnud Nazarov töötles poolfinaali eel hilisemat maailmameistrit (1)

Jarmo Jagomägi
Copy
Karl Erik Nazarov.
Karl Erik Nazarov. Foto: Tairo Lutter

Karl Erik Nazarov rõhutas MMi jooksul korduvalt, et ta naudib suurvõistluste õhkkonda. Poolfinaali eel juhtus tal huvitav seik olümpia- ja hilisema Belgradi sise-MMi 60 meetri võitja Marcell Jacobsiga.

«Ooteruumis tekkis olukord, kus jäime Jacobsiga teineteisele silma vaatama – kes enne pilgu ära tõmbab? Siis tuli üks kohtunik vahele,» rääkis Nazarov rahuolevalt. «Sellised asjad mulle jubedalt meeldivad. Mentaalne mäng on mulle huvitav. Käib asja juurde. Eriti sprindis, kus tähtis on karisma.»

Lamont Marcell Jacobs.
Lamont Marcell Jacobs. Foto: Jasper Jacobs/SCANPIX

Kuigi 23-aastane eestlane osales täiskasvanute MMil esimest korda, tundis ta end kui kala vees. «Mulle meeldib tiitlivõistluste atmosfäär. Kui on palju kaalul, tunnen veidi teistsugust pinget. Peab natuke veel rohkem kokku võtma ja endast enam andma,» ütles ta.

Nii tihedas konkurentsis maksavad detailid. Kohati mõõdetakse vahet millimeetrites. «Sisimas usun endasse võib-olla grammi võrra rohkem kui mõned teised,» ütles Nazarov pärast poolfinaali, kus ta alistas esimesest kaheksa hulgast välja jäänud jooksjat sajandikuga.

Loe ka:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles