Sebastien Ogier' debüüt WEC-sarjas ebaõnnestus

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Joao Filipe/Dppi/ZUMA Press/SCANPIX

Kaheksakordse autoralli maailmameistri Sebastien Ogier' debüüt WEC-sarjas ebaõnnestus, sest prantslane pidi leppima 12. kohaga.

Richard Mille Racing Teami kuuluv Ogier jagas USAs Sebringil peetud 268-ringilisel võidusõidul autot Lilou Wadoux ja Charles Milesiga. Seitse tundi kestnud võidusõidul teenisid nad LMP2 klassis 12. ja absoluutarvestuses 15. koha.

Prantslase sõnul polnud tal lihtne ralliautost ringrajale minna. «Kui aus olla, siis see pole just kõige lihtsam. Pean tunnistama, et mul oli probleeme ja ma ei suutnud leida head rütmi. Meil oli palju probleeme pidurite ja auto tasakaaluga. Olukord on selline, aga loodan, et sain ka õppetunni. Pean autot paremini tundma õppima,» lausus Ogier.

WEC-sarja avaetapi võitis Alpine Elf Team (André Negrão, Nicolas Lapierre, Matthieu Vaxivière). LMP2 klassi võit kuulus United Autosports USAle (Paul di Resta, Oliver Jarvis, Josh Pierson).

Järgmine etapp WEC-sarjas sõidetakse 7. mail Belgias Spa ringrajal. Paralleelselt võistleb Ogier ka WRC-sarjas, kuid praeguseks pole veel teada, millistel etappidel ta veel osaleda kavatseb. Avaetapil Monte Carlos sai ta Toyotaga teise koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles