Meedia: Šveitsis pesitsevat Putini olümpiavõitjast armukest tahetakse riigist välja visata (6)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Vladimir Putin (vasakul) koos Alina Kabajevaga.
Vladimir Putin (vasakul) koos Alina Kabajevaga. Foto: ITAR-TASS

New York Post ja Daily Mail avaldasid eelmise nädala lõpus, et Venemaa presidendi omaaegne armuke Alina Kabajeva redutab praegu Šveitsis. Selle peale puhkes kanjonitemaal kõva poleemika.

Nimelt hakati Šveitsis nõudma, et võimlemise olümpiavõitja, kellele pole siiani osaks langenud mingeid sanktsioone, saadetaks riigist välja. Vastavale rahvaalgatusele on praeguseks hääle andnud üle 50 000 inimese.

Šveitsi võimud pole siiski ametlikult kommenteerinud, kas väidetavalt Luganos resideerinud Kabajeva tõepoolest riigis viibib.

38-aastane Kabajeva on endine iluvõimleja, kel ette näidata olümpiakuld (2004) ja -pronks (2000) ning üle 20 medali MMidel ja EMildel. Lisaks «ilutseb» tema CV-l ka dopinguplekk, seda 2001. aastast.

Kabajeva ja Putini suhe tuli Venemaal päevavalgele 2008. aastal, kui Moskovsky Korrespondent kirjutas, et nad on salaja koguni kihlunud. Kreml eitas seda kategooriliselt ning omapoolse vastulöögina sunniti väljaandel oma tegevus lõpetada. 

Pärast seda on erinevad väljaanded ka kirjutanud, et Putinil ja Kabajeval on mitu last, kuid ametlikku kinnitust sellele laekunud pole. Kui veel 2013. aastal väitis venelanna, et temal ühtegi last pole, siis 2015. aasta märtsis tõi ta Šveitsis ilmale tütre. Neli aastat hiljem sai endine iluvõimleja ka kaksikute emaks, kuid võimalikku isa pole kordagi mainitud.  

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles