Ajakirjanik vihastas Tarmo Kinki: ma väga loodan, et tõesti sa mulle varsti enam koridoris vastu ei kõnni

Christopher Krutto
Copy
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: Tairo Lutter

Koroonaviirusega hätta jäänud Tallinna FCI Levadia jalgpallimeeskond palus jalgpalliliidult möödunud laupäeval toimuma pidanud mängu edasilükkamist. Ometi tekkis olukorrast ootamatu skandaal.

Nimelt andis Soccerneti ajakirjanik Ott Järvela oma loos mõista, et Levadia on olukorras tegutsenud kahepalgeliselt, sest mõni nädal tagasi anti mõista, et koroonaviiruse pärast ei tasuks mänge edasi lükata.

See ei meeldinud Levadia spordidirektorile Tarmo Kingile, kes võttis jõuliselt sõna. «Eks Ott Järvelal on sügelised vist või midagi, mingi häire. Ott, ma väga loodan, et sa tõesti mulle varsti enam koridoris vastu ei kõnni. Sa hakkad mind väsitama,» ütles Kink Betsafe'i taskuhäälingus.

«Võiks vahepeal helistada, küsida infot, aga sa hakkad kohe plärtsuma. Sa kirjutad Soccerneti, kõik inimesed loevad,» jätkas ta. «Kui oleks üks-kaks mängijat koroonas... meil oli neli-viis. Aga ma teadsin, et kui lähen homme bussi, siis on kaks veel,» kirjeldas spordidirektor olukorda.

Ta tunnistas, et kuigi mänguks valmistuti, siis uuriti võimalusi ka selle edasilükkamiseks. Eriti suur probleem oli Levadial keskkaitsjatega, sest Milan Mitrovic on väljas vigastusega ning Maksim Podholjuzin ja Maximilano Ugge olid nakatunud koroonaviirusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles