BLOGI ⟩ Belgia tennisist andis Miami Openil Kanepile pärast avasetti alistusvõidu (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Marcio Jose Sanchez

Kaia Kanepi (WTA 61.) alustas Miamis toimuvat WTA 1000 kategooria tenniseturniiri. Avaringis läks eestlanna vastamisi Belgiat esindava Marina Zanevskaga (WTA 68.). Kanepi võitis avaseti 6:2 ning pärast seda otsustas Zanevska alistusvõidu eestlannale anda.

Enne mängu:

Zanevska on Odessas sündinud tennisist, kes esindas 2016. aastani oma kodumaad Ukrainat. Pärast seda on ta väljakule jooksnud Belgia lipu all ning uue kodumaa eest võitis ta möödunud hooajal ka Poolas esimese WTA-tiitli.

Kanepi on Zanevskaga kohtunud varem kolm korda ning suuremat edu on saatnud Eesti tennisisti. Kui esimese kohtumise võitis 2016. aastal Zanevska, siis pärast seda kaks korda Kanepi. Viimati läksid nad vastamisi 2020. aastal Hispaanias ning liivaväljakul peetud matšis olid Kanepi võidunumbrid 6:2, 4:6, 7:5.

Miamis lähevad nad vastamisi esimesel väljakul teise matšina. Mängudega tehakse algust Eesti aja järgi kell 17. Seega võib Kanepi platsile pääseda ca kell 18.30. Võitjat ootab teises ringis ees hispaanlanna Sara Sorribes Tormo (WTA 35.), kes pääses asetuse tõttu avaringist otse edasi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles