Eesti jalgpallikoondise mängule minnes toetad Ukrainat, praeguseks on koos juba ligi 25 000 eurot

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Eesti koondise fännid ulatavad abikäe ka Ukrainale.
Eesti koondise fännid ulatavad abikäe ka Ukrainale. Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

Neljapäeval, 24. märtsil kell 19.00 pannakse Tallinnas, A Le Coq Arenal pall mängu Eesti meeste jalgpallikoondise ja Küprose koondise vahelises Rahvuste liiga sõelmängus.

Eesti jalgpalliliit (EJL) on solidaarne Ukraina jalgpalliliiduga ning vastab nende abipalvele, komplekteerides sel mängul kogunevatest rahalistest vahenditest humanitaarsaadetise Ukrainasse ja hoolitsedes aja kokkuhoiu huvides ka saadetise logistika eest. EJL annab edaspidi oma kanalites jooksvalt infot humanitaarsaadetise kulgemise kohta.

Kogu Eesti-Küprose mängu piletimüügist saadud raha läheb selle saadetise hüvanguks. Praegu on koos ligi 25 000 eurot, ent loodetavasti see summa suureneb järgmise kahe päeva jooksul oluliselt.

Eesti jalgpallikoondise fänne koondav jalgpallihaigla kutsub kõiki kaasteelisi soetama pääset koondisemängule, et teha neljapäeva õhtu endale ja oma lähikondlastele eriliseks.

Abikäe A Le Coq Arena ehtimiseks Ukraina värvidesse on jalgpallihaiglale ulatanud Eesti korvpallifännid ja Ukraina kogukond Eestis, väga oodatud on ka mängule kaasa võetud Ukraina, Eesti ja ka Valgevene valgepunavalged lipud. Jalgpallihaigla pakub A Le Coq Arena tribüünidel abi kaasatoodud lippude staadionireelingutele kinnitamisel.

Mängu kannab üle ETV2 (ülekande algus kell 18.45), Postimees vahendab matši otseblogis. Kel pole mahti mängu kohapeal jälgida, on võimalus soetada endale Ukraina toetuseks «virtuaalpilet» ehk teha endale sobivas summas annetus.

EJL avas «virtuaalpiletite» ostmiseks spetsiaalse arveldusarve LHV pangas, kuhu on võimalik kõigil abistajatel teha Ukraina heaks annetusi kuni 24. märtsini (kaasa arvatud):

Makse saaja: Eesti jalgpalli liit

Arveldusarve number: EE707700771000810891

Selgitus: «Ukraina toetuseks» + annetaja isikukood (kui soovitakse tulumaksutagastust)

Pileteid mängule müüakse kohapeal A Le Coq Arena piletikassas ja Piletilevi müügikeskkonnas kuni mängu alguseni. A Le Coq Arena festivaliala avatakse külastajatele mängupäeval kell 17.00.

Festivalialal saab soetada müügilettidelt fänniatribuutikat, toidu- ja joogipoolist. Avatud on ka pubi Amps Arena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles