VIDEO ⟩ Pikk vigastuspaus lõppes: Eesti koondise tagamees naasis Itaalia tippklubi eest platsile

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Mikk Jurkatamm ja tema võrkpallurist tüdruksõber Hanna Pajula.
Mikk Jurkatamm ja tema võrkpallurist tüdruksõber Hanna Pajula. Foto: fiba

Itaalia kõrgliiga klubis Trevisos leiba teeniv Mikk Jurkatamm naasis eile õhtul pika vigastuspausi järel platsile.

Hooaega TalTechis hiilgavalt alustanud tagamees siirdus Itaaliasse jaanuari keskpaigas. Jurkatamm oli jõudnud just heasse hoogu, kui ta 1. veebruaril Meistrite liiga mängus Darüssafaka vastu põlve vigastas. Trauma tõttu jäid vahele ka viimased koondisematšid.

21-aastane pallur piirdus küll eile 81:85 kaotusmängus, taas Darüssafakale, 5 minuti ja 38 sekundiga, ent vähemalt on ta platsil tagasi. Punktiarvet meie mehel avada ei õnnestunud, kirja läks üks pallikaotus.

Ühtlasi sai eilsega Treviso hooaeg Meistrite liigas läbi. J-vahegrupis kaotati kõik kuus mängu. Jurkatamme panus Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas jäi erinevatel põhjustel kahvatuks. Kolmes mängus kogu ta keskmiselt 5 minutit ja 1 punkti.

Oluliselt parem pilt vaatab vastu Itaalia kõrgliigast. Jurkatamme senise kahe mängu keskmised näitajad on 28,5 minutit ja 6,5 punkti. 

Treviso hoiab 9 võidu ja 12 kaotusega 11. kohta, ent võitluses play-off'i kohtadele käib tihe võitlus. 4.-14. positsiooni lahutab vaid 4 võitu, sinna punti kuuluvad ka Siim-Sander Vene (Varese) ja Kaspar Treieri (Sassari Dinamo) koduklubid.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles