VIDEO ⟩ Erki Nool: Nazarov pakkus paljudele Euroopa spordifännidele võimsa elamuse

Postimees Sport
Copy
Karl Erik Nazarov.
Karl Erik Nazarov. Foto: Tairo Lutter

Laupäeval Belgradi sise-MMil 60 meetri jooksus neljanda koha teeninud Karl Erik Nazarovi esitused läksid korda paljudele.

23-aastasest sprinterist pajatab loo «Pealtnägija». Lisaks Nazarovile said sõna ka teised kergejõustikuinimesed, nende hulgas kümnevõistluse olümpiavõitja Erki Nool. 

«See on ülikõva saavutus ja Karl Erik Nazarov kindlasti seda spordiajalugu tegi. Olen ka saanud välismaa spordisõpradelt tagasisidet, et oli hea vaadata, et üks valge mees oli finaalis ja kehakujult ka kõige kribum. Üllatus on mitte ainult eestlaste jaoks väga võimas, aga väga paljudele Euroopa spordifännidele väga positiivne ja võimas elamus,» vahendab ERRi spordiportaal.

Nazarovi esimene treener Heiko Väät lisas: «Eelmise aastaga võrreldes Karl näitas, et ta on võimeline, aga nüüd MM-il joosta ja kohe sellised tulemused. Väga äge, endal oli adrenaliin ikka laes ja külmavärinad olid ihu peal, kui see jooks läbi sai, hästi kihvt!»

Pikemalt kuula ja vaata siit:

Lisaks MMi neljandale kohale jooksis Nazarov uueks Eesti rekordiks aja 6,55. 6,60 piiri alistas ta ka poolfinaalis ja finaalis. Belgradis tegi ta kolm karjääri parimat esitust.

Loe ka:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles