VIDEO ⟩ Pärnu taas finaali vedanud Avo Keel kandideerib Eesti koondise peatreeneriks: mul on mingid tulemused olemas

Postimees Sport
Copy
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Margus Ansu

Eesti võrkpallimeistrivõistlustel kolme võiduni peetavas poolfinaalseerias Pärnu 0:2 kaotusseisust finaali tüürinud kogenud Avo Keel kinnitas, et kandideerib Eesti rahvusnaiskonna peatreeneriks.

Mängude eel peeti favoriidiks pigem TalTechi, kes esimesed kaks matši ka võitis. Pärnu tuli aga raskest seisust välja. Viimases matšis pandi võõral väljakul paremus maksma 3:1. Mõistagi oli Keel oma poiste mänguga rahul. 

Oktoobris 60. sünnipäeva tähistav juhendaja võtab tuleval hooajal vastu uue väljakutse. Keel jõudis paar nädalat tagasi kokkuleppele Roveniemi WoVo naiskonnaga. Varasemalt on ta juhendanud vaid meeste võistkondi. Aga kui juba, siis täiega!

«Ma arvan, et see tõenäosus on selgesti alla 50 [protsendi]. Oleneb, mida võrkpalliliidu juhtkond tahab. Kui tahetakse maailmas tuntud naiste treenereid, siis sellel on oma hind,» arutles Keel potentsiaalse rahvusnaiskonna töö osas.

«Kergitan nüüd oma saba. Resultaati oleme ju meeste, ja tegelikult ka viimase naiste treeneriga, näinud. Naiste treener oli tipp-topp, väga kõva, aga Šveitst jagu ei saadud. Fakt on see, et mõõdetakse tulemust, mitte et lähed platsile kõike andma. Mul on mingid tulemused olemas. Äkki koppab ära.»

Vaata videost lisaks, mida arvasid nii Keel kui ka TalTechi peatreener kogu seeriast ning tänasest mängust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles