Schumacher siunas miljardäri F1-sõitjast poega: ehk peaks ta leidma uue hobi?

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lance Stroll.
Lance Stroll. Foto: Dppi/dppi/Scanpix

Saksamaa vormelilegend Ralf Schumacher oli F1 hooaja avaetapil väga pettunud Aston Martini sõitjates. Kui Nico Hülkenbergi osas ei saanud väga kriitiline olla, siis Lance Strolli kohta oli sakslasel nii mõndagi öelda.

Aston Martini roolis peaks tänavu kihutama Sebastian Vettel ja Stroll, ent esimene nakatus vahetult enne esimest GPd koroonaviirusega ja pidi võidusõitu telerist vaatama. Nõnda teenis ainult mõned päevad vormeliga kohanenud Hülkenberg Bahreini GP-l 17. koha, edestades ainult katkestanud piloote.

Schumacheri teatel pidanuks Stroll kindlasti punktikohale sõitma, sest tal on oluliselt rohkem kogemusi kui näiteks F1 debüüdi teinud Guanyu Zhoul või Yuki Tsunodal. «Ta peaks endalt küsima, et ehk peaksin leidma uue hobi? See oli tõeliselt häbiväärne,» lausus Saksamaal eksperdina töötav Schumacher.

«Aston Martini meeskond on kaotanud identiteedi. Nad soovisid saavutada liiga palju, liiga kiiresti. Nõnda kahjuks ei käi asjad F1s. Pole võimalik palgata lihtsalt meeletult inimesi ja panna rahajõed voolama. Tuleb rahulikult küpsetada ning nõnda tulevad head asjad välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles