Vanameistrid Vassiljev ja Klavan: VAR paneb tujule pitseri, aga pigem oleme kordusmängu eel optimistlikud

Karl Juhkami
Copy
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Kara Thomas

Eesti jalgpallikoondisel õnnetus Rahvuste liiga play-out'i avamängus 86. minutil küll Küprosele värav lüüa, kuid paraku tühistas videokohtunik ehk VAR napi suluseisu tõttu selle. Nõnda jäi sinisärkidel 0:0 viigist suhu veidi mõru mekk.

«Kui see VARi asi jalgpalli toodi, siis oli teada, et sellised momendid [sellega ka] tulevad. Täna kahjuks lahendasid kohtunikud mõlemal puhul olukorrad meie vastu,» viitas Konstantin Vassiljev mängujärgselt pressikonverentsil ka teise poolaja alguse penaltišansile, mida videopildist veidi aega uuriti.

Siiski leidis poolkaitsja, et avamängu 0:0 viik ei tähenda kaugeltki maailma lõppu, sest kordusmänguks on kõik šansid veel elus. «Kõige tähtsam, et tulemus on aktiivne ja läheme Küprosele hea tundega,» sõnas ta. «Mäng andis meile palju postiivset ja enesekindlust juurde. Enne mängu oli teada, et tuleb raske vastasseis ja ühe mänguga [seda] lahendada olnuks raske. Kahju, muidugi, et see värav ära võeti, aga pole midagi. Viik on tegelikult positiivne tulemus. Jah, VARi otsus paneb tujule pitseri, aga pigem oleme enne teist mängu optimistlikud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles