Itaalia koondise MM-paus venib vähemalt 12 aasta pikkuses. Koondise täht: see teeb haiget, see teeb väga haiget

Christopher Krutto
Copy
Põhja-Makedoonia ründaja Aleksandar Trajkovski saatis itaallased kohvreid pakkima ja Saapamaa pallurite MM-paus venib vähemalt 12-aastaseks.
Põhja-Makedoonia ründaja Aleksandar Trajkovski saatis itaallased kohvreid pakkima ja Saapamaa pallurite MM-paus venib vähemalt 12-aastaseks. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Eile šokeeris Põhja-Makedoonia jalgpallikoondis maailma, kui kukutas MMi play-off’ide poolfinaalis Itaalia koondise ja pääses finaali, kus minnakse vastamisi Portugaliga. Saapamaal oli möödunud suvel Euroopa meistriks kroonitud rahvusesinduse väljajäämine mõistagi suur šokk.

«Itaalia katastroof» kirjutas Itaalia üks mainekamaid spordiväljaandeid Gazzeta Dello Sport kohtumise kokkuvõtte pealkirjas. Möödunud suvel võitis Itaalia oma atraktiivse mänguga paljude neutraalsete fännide südamed ja meeskonna ümber oli suur elevus. Nüüd jõudis kohale karm reaalsus.

Itaallased domineerisid pea tervet kohtumist. Nad olid põhja-makedoonlastest selgelt üle nii pallivaldamises kui ka (raamidesse) löökides ning suurepäraseid võimalusi värava löömiseks tekitati mitmeid. Aga eile õhtul kehtis jalgpalli vanasõna: «Kui ise ei löö, siis lüüakse sulle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles