Eesti jalgpallikoondise mänguga kogunes Ukraina toetuseks üle 50 000 euro

Postimees Sport
Copy
Eesti piirdus küll eile viigiga, ent head tehti sellele vaatamata.
Eesti piirdus küll eile viigiga, ent head tehti sellele vaatamata. Foto: Sander Ilvest

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) kogus tänu eile A. Le Coq Arenal toimunud Eesti - Küpros mängu külastajatele ja annetajatele Ukraina toetuseks 50 331 eurot ja 50 senti.

EJL ostab selle raha eest toiduaineid ja tellib Sportlandi toetusel transpordi, mis viib abisaadetise Ukraina Jalgpalliliidule, kes koordineerib hädas olevate inimeste aitamist.

«Oleme ühenduses olnud erinevate Eesti toidutootjatega nagu Atria, Tartu Mill, Rannarootsi, Salvest ja Valio ning täname kõiki koostöö eest,» lausus EJLi peadirektor Tõnu Sirel.

«Komplekteerime ühe rekatäie ehk kokku 33 suurt euroalust toitu, mille seas on pika säilivusajaga tooted nagu spagetid, kaerahelbed, lihakonservid, lastetoit, smuutid, kõva juust, erinevad lihatooted jms. Hetkeseisuga on üle poole saadetisest juba koos ning kui kõik kaubad meieni jõuavad, siis läheb abi Ukraina poole teele.»

Sirel tänas kõiki piletiostjaid ja annetajaid, kes aitasid Ukraina toetuseks kokku saada suure rahasumma. «Eile valitses A. Le Coq Arenal väga hea õhkkond, mille eest suur tänu kõigile rohkem kui 5300 pealtvaatajatele,» märkis Sirel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles