Barcelona võitis teist hooaega järjest Euroliiga põhiturniiri

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sarunas Jasikevicius (vasakul) vedas Barcelona teist hooaega järjest Euroliiga põhiturniiri võitjaks.
Sarunas Jasikevicius (vasakul) vedas Barcelona teist hooaega järjest Euroliiga põhiturniiri võitjaks. Foto: Enric Fontcuberta/Epa/Scanpix

Korvpalli Euroliigas sai eilsega selgeks põhiturniiri parim meeskond. Selleks on FC Barcelona, kes alistas eile kindlalt 88:67 Istanbuli Fenerbahce meeskonna.

Barcelona pani enda paremuse maksma esimese kolme veerandiga. Kui poolajapausile mindi Hispaania klubi 42:34 eduseisul, siis kolmandat veerandit alustati kiire 16:2 spurdiga.

Viimasel veerandil paisus vahe korra juba 28-punktiliseks, ent Barcelona võttis seejärel jala gaasipedaalilt maha. Lõpuks särasidki tablool nende 88:67 võidunumbrid.

Võitjate edukaimatena tõid Alex Abrines ja Nikola Mirotic võrdselt 18 punkti. Seejuures polnud kumbki mees väljakul enam kui 17 minutit. Fenerbahce parimana tõi Marko Guduric 15 silma.

Pärast eilset kohtumist sai selgeks, et tänavuse Euroliiga põhiturniiri võidab taaskord Barcelona, kellel on kirjas 21 võitu ja viis kaotust. Nende suurimatel rivaalidel Madridi Realil ja Milano Olimpial on kirjas vastavalt 18 ja 17 võitu. Kaks vooru enne põhiturniiri lõppu on nad ühtlasi püüdmatus kauguses. Eile sai selgeks ka, et sõelmängudele ei pääse Sander Raieste koduklubi Baskonia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles