Dimitar Berbatov jääb suvel Unitedisse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener sir Alex Ferguson andis selgelt mõista, et bulgaarlane Dimitar Berbatov, kes sel hooajal on taandunud klubi neljandaks ründajaks, ei lahku suvel Unitedist.

Berbatovi algne leping kehtis selle hooaja lõpuni, kuid jaanuaris kasutas United võimalust seda aasta võrra pikendada. Niisugune käik äratas ellu spekulatsioonid, nagu sooviks Manchesteri klubi bulgaarlase suvel maha müüa, et tema eest korralik üleminekutasu kasseerida.

Enne homset Euroopa liiga mängu Amsterdami Ajaxiga uuriti aga Fergusoni käest, kas avakohtumise vahele jätnud Berbatov kaasa mängib ja milline on tema tulevik. Treeneri vastus oli üheselt mõistetav: «Ta on terve ja veedab ka järgmise hooaja siin.»

Mullu oli Berbatov 20 tabamusega mitte ainult Unitedi, vaid ka Inglismaa Premier League’i hooaja parim väravakütt. Tänavu on bulgaarlane teinud kaasa vaid 10 liigamängus, kuid löönud sellegipoolest juba 7 väravat.

Kohtumises Ajaxiga ei tee Unitedi poolel kaasa Wayne Rooney, kes vaevleb külmetushaiguse käes. Taas on aga rivistuses põlvetraumast paranenud keskväljamees Anderson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles