Eesti-Läti korvpalliliigas said paika kõik play-off paarid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Play-off'i jõudsid Eesti-Läti ühisliigas nii Tartu Ülikool Maks & Moorits kui ka Kalev/Cramo, kes kohtusid omavahel mäletatavasti Eesti karikafinaalis.
Play-off'i jõudsid Eesti-Läti ühisliigas nii Tartu Ülikool Maks & Moorits kui ka Kalev/Cramo, kes kohtusid omavahel mäletatavasti Eesti karikafinaalis. Foto: Siim Semiskar/Ekl

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas tõmmati tänasega joon alla põhiturniirile, ühtlasi said selgeks kõik play-off paarid.

BK Ogre alistas koduväljakul Rakvere Tarvase 95:75 ning kindlustas nõnda endale põhiturniiril viienda koha. Suurima panuse triumfi andis Kristaps Dargais 22 punktiga, Rakvere resultatiivseim oli Erik Kaasik 19 punktiga.

Võidu teenis täna ka Rapla Avis Utilitas, kes alistas võõral väljakul 78:64 Tallinna Kalev/TLÜ. Darryl George Tucker juunior tõi võitjatele 20 punkti, kaotajate resultatiivseim oli 23 punktiga Ronald Mcghee.

Erilist rõõmu Raplal selle võiduga aga ei kaasnenud, sest nende jaoks sulgus play-off'i uks juba varem, kui Tartu meeskond šokeeris põhiturniiri viimastes mängudes nii Riia VEFi kui ka Ventspilsi.

Põhiturniiri lõpetas võiduga ka Pärnu Sadam, kes oli viimases kohtumises võõrsil 84:81 üle Valmiera Glass Viast. Suvepealinlaste mänguvankrit vedas Alterique Gilbert 25 punktiga.

Eesti-Läti korvpalliliiga play-off paarid:

Riia VEF (1. asetus) – Tartu Ülikool Maks & Moorits (8.)

BC Kalev/Cramo (2.) – Pärnu Sadam (7.)

Ventspils (3.) – Viimsi/Sportland (6.)

TalTech/Optibet (4.) – Ogre (5.) 

Põhiturniiri lõppseis:

Eesti-Läti liiga põhitabel
Eesti-Läti liiga põhitabel Foto: estlatbl
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles