Esimese hooga maailma kümnendale reketile südi vastupanu osutanud Kanepi lagunes ja pudenes konkurentsist (2)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kaia Kanepi mäng lagunes matši teises poolest täiesti koost.
Kaia Kanepi mäng lagunes matši teises poolest täiesti koost. Foto: Sean M. Haffey

Eesti teise reketi Kaia Kanepi (WTA 61.) teekond Miami Openi tenniseturniiril lõppes sel korral kolmandas ringis ehk 32 parema seas, kus haapsallannal tuli tunnistada Ons Jabeuri (WTA 10.) 6:3, 6:0 paremust. 

Kanepi jaoks algas kohtumine karmilt, sest tuneeslanna murdis kohe avasetis tema pallingu nulliga. Kui neljandas geimis õnnestus meie teisel reketil vastumurre teenida, tundus et hellitavalt slämmihirmuks kutsutav Kanepi suudab taas tennisemaailma tippude elu raskeks teha. 

Kuuesgi geim tõotas seda teooriat veel toetada, sest Kanepi teenis Jabeuri pallingul kaks murdepalli, mida paraku realiseerida ei suutnud. Seejärel, seisult 3:3 aga eestlanna mäng lagunes ning järgmises kolmes geimis ei teeninud ta punktigi. Nõnda avasett Jabeurile 6:3.

Teine sett oli juba tunduvalt ühekülgsem. Kanepil ei õnnestunud üheski geimis – olgu see servi või tõrje oma – kordagi üle kahe punkti teenida ja Jabeur võitis seti 6:0 ning mängu 2:0. Kohtumine kestis 61 minutit. Kohtumise tipphetki saab näha SIIT

Kaia Kanepi – Ons Jabeuri kohtumise statistika:

Kaia Kanepi - Ons Jabeuri kohtumise statistika
Kaia Kanepi - Ons Jabeuri kohtumise statistika Foto: WTA

Järgmisena läheb Jabeur vastamisi Danielle Collinsiga (WT 11.), kes oli oma kolmanda ringi matšis 6:1, 6:4 üle Vera Zvonarevast (WTA 117.).

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles