Hirmsa avarii teinud Schumacher Saudi Araabias ei stardi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Töölised koristamas Mick Schumacheri autot.
Töölised koristamas Mick Schumacheri autot. Foto: Twitter @EdSpencer99

Kuigi Saudi Araabia GP kvalifikatsioonis suurel kiirusel vormeli üle kontrolli kaotanud ja seina paiskunud Mick Schumacheriga on suures plaanis kõik hästi, ei tule sakslane meeskonna kinnitusel täna starti.

Schumacher elas hirmsa avarii üle teises kvalifikatsioonivoorus, kui ta kaotas üle äärekivi sõites oma Haasi vormeli tagaosa üle kontrolli ning paiskus suurel kiirusel seina.

Õnnetuspaika rutanud päästjatel õnnestus sakslane pärast väikest pusimist vormelivrakist välja aidata ning pärast seda viidi sõitja ringraja meditsiinikeskusesse arstlikule ülevaatusele. 

Seal ühtegi traumat ei fikseeritud, kuid igaks petteks transporditi Schumacher helikopteriga ka kohalikku haiglasse täiendavatele uuringutele.

Ka need kinnitasid, et võidusõitjaga on kõik korras, kuid Haasi meeskond andis ikkagi öötundidel välja teate, et Schumacher pühapäevases võistlussõidus rajale ei tule.

Ühtlasi lisas meeskond, et nad ei hakka samuti Saudi Araabias viibivale varusõitjale Pietro Fittipaldile vormelit ette valmistama ning GP-l tuleb ainsa Haasi mehena starti kümnendalt kohalt startiv Kevin Magnussen. 

Praeguseks on sakslane juba haiglast välja kirjutatud ning viibib oma hotellitoas. Sealt läkitas ta kõikidele pöidlahoidjatele ka rahustava sõnumi. «Tere kõigile, tahtsin lihtsalt öelda, et minuga on kõik hästi. Suur tänu kõikide heade soovide ja sõnumite eest,» lausus ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles