Christian Eriksen tuli koondisejalgpalli tagasi perfektsel moel

Ville Arike
, ajakirjanik
Copy
Vägeva tagasituleku teinud Christian Erikseni embab Taani koondise peatreener Kasper Hjulmand.
Vägeva tagasituleku teinud Christian Erikseni embab Taani koondise peatreener Kasper Hjulmand. Foto: Peter Dejong/AP Photo/Scanpix

Paljude spordihuviliste eelmise aasta kõige ehmatavamad hetked olid ilmselt juunikuus, mil Taani koondise jalgpallur Christian Eriksen varises EMi avamängus Soomega murule, teda elustati pikki minuteid ja viidi kiirabiga ära. Paljud kartsid halvimat, kuid õnneks võideti Eriksen elule tagasi. Ning laupäeval naasis ta Amsterdamis peetud mängus Hollandiga Taani koondisse ja tähistas seda väravaga!

Peatreener Kasper Hjulmand saatis Erikseni väljakule teiseks poolajaks. Nii Johan Cruijff Arenale kogunenud pealtvaatajad, omad kui ka vastasmängijad tervitasid teda soojalt. Erikseni saatis käeplaksuga väljakule ka Hollandi koondise legendaarne peatreener Louis van Gaal. Ning vähem kui kaks minutit pärast teise poolaja algust sai Eriksen Andreas Skov Olsenilt hea söödu jala peale ja lajatas palli vastaste värava ristnurka!

«Olin õnnelik, et pall niimoodi minuni jõudis. See oli perfektne viis rahvusvahelise tagasituleku tegemiseks,» vahendas rõõmsa Erikseni sõnu BBC.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles