JÄRELVAADATAV Suurepäraselt esinenud Kotsar ja Hamburg tegi lähikonkurendi maatasa

Postimees Sport
Copy
Viskel on Maik-Kalev Kotsar.
Viskel on Maik-Kalev Kotsar. Foto: IMAGO/Beautiful Sports/Scanpix

Korvpalli Saksamaa meistrivõistlustel kohtus Eesti ilmselt parima mängija Maik-Kalev Kotsari leivaisa Hamburg Towers Crailsheimi Merlinsiga. Lähikonkurentide heitluses võttis Hamburg täieliku seljavõidu numbritega 113:63.

Saksamaa meistrivõistluste mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Saksamaa kõrgliigas kaheksandat kohta hoidev Hamburg võõrustas liigatabelis täpselt nende taga olevat Crailsheimi ning arvestades hooaja staadiumit, siis tähendas see kohtumine mõlemale väga palju.

Täna tegelikult reaalselt mänguks ei läinudki või Hamburg pigem ei lasknud külalistel seda teha. Hamburg kasvatas juba avaveerandil edu kahekohaliseks ning vastast enam lähemale ei lubatudki. Avapoolaeg kuulus neile 25 silmaga ning kohtumise lõpusireeni kõlades särasid tablool nende 113:63 võidunumbrid.

Hamburgi edukaimaks korvikütiks kerkis just Kotsar, kes ilmeksimatult viskeid tabades tõi 22 punkti. Lukas Meisner ja Justus Hollatz panustasid vastavalt 14 ja 13 silma. Viimaselt lisaks veel 14 korvisöötu. Crailsheimi poolelt jõudis ainsana kahekohalise punktisummani Elias Lasisi, kes viskas 13 punkti.

Hooaja ühe tähtsama võidu teeninud Hamburg tõusis liigatabelis nüüd seitsmendale kohale, olles kogunud 15 võitu ja 12 kaotust. Crailsheim jätkab 12 võidu ja 12 kaotusega üheksandal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles