Oscari-galal mürgli korraldanud Will Smith ja Chris Rock lahendavad tüli poksiringis? (1)

Postimees Sport
Copy
Näitleja Will Smith (vasakul) lõi 94. Oscarite auhinnagalal Chris Rocki.
Näitleja Will Smith (vasakul) lõi 94. Oscarite auhinnagalal Chris Rocki. Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS/Scanpix

Oscarite auhinnagalal lavale kõndinud Will Smith lõi tema abikaasa üle nalja visanud Chris Rocki näkku. Poksimaailm on nüüd tõusnud tagajalgadele ning mõned on juba jõudnud välja tulla ideega, et kaks näitlejat võiksid tüli lahendada poksiringis.

Juutuuberist poksija Jake Paulile jäi Smithi paremhaak silma ning ta avaldas Twitteris, et maksaks mõlemale mehele 15 miljonit dollarit poksiringi meelitamiseks. «Mul on 15 miljonit valmis Will Smithile ja Chris Rockile. Teeme selle teoks augustis minu matši soojendusena,» pakkus Paul välja.

Interneti irvhambad ei jäänud võlgu ja postitasid juba fotosid, kus leiti ühiseid jooni Jake Pauli ja Will Smithi löögitehnikas. «See on juba hullumeelne,» kirjutas Paul.

UFC võitlussarja tegevjuht Dana White aga oli vahejuhtumist rabatud ning ta hüüatas, et lõpuks ometi oli Oscari-gala teleülekandes mindagi vaadata.

Koomik Chris Rockil paluti 27. märtsil anda üle parima dokumentaalfilmi Oscar. Enne seda tegi Rock laval veidi nalja, mainides ühes naljas näitleja Will Smithi abikaasat Jada Pinkett-Smithi.

Rock viitas filmile «G.I Jane», kus peategelane Jane ajab enda pea kiilaks, ning Pinkett-Smithile, kes on praegu kiilakas. Näitlejanna on varem avaldanud, et tal on alopeetsia, kirjutas Elu24.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles