FOTOD ⟩ Itaalia vutistaarid muutusid pärast šokk-kaotust sigadeks

Postimees Sport
Copy
Itaalia jalgpallikoondis jääb teist korda järjest MM-finaalturniirilt eemale.
Itaalia jalgpallikoondis jääb teist korda järjest MM-finaalturniirilt eemale. Foto: Fabio Sasso/ZUMA Press Wire/Scanpix

Itaalia jalgpallikoondis kaotas neljapäeval MM-valikturniiri play-off’is Põhja-Makedooniale ning minetas lootuse pääseda Kataris toimuvale finaalturniirile. Pettumus elati välja riietusruumis, mis jäeti maha jõledana.

Itaalia koondise riietusruumist võis leida suitsukonisid, toidujäätmeid, pudeleid, pakendeid ja muud rämpsu. Itaalia koondise legend Leonardo Bonucci palus meeskonna käitumise pärast vabandust.

«Tegime suure vea. Pöörame sellele järgmisel korral tähelepanu. Olime nii pettunud ega arvanud, et sellest midagi hullu on. Palume vabandust,» vahendab portaal football-italia.net Bonucci sõnu.

Itaalia ja Põhja-Makedoonia kohtumine peeti Palermos Renzo Barbera staadionil. Kuigi jalgpallimeeskonnad ei jäta endast pea kunagi maha täiesti puhtaid ruume, oli Itaalia koondise riietusruumis avanenud vaatepilt šokeeriv.

«Palusime Palermolt vabandust. Meil hakkas kiire ja pettumus oli suur. Küll aga tuleb märkida, et me ei jätnud riietusruumi maha päris sellisena, nagu sotsiaalmeediasse postitatud videos näidatakse. Päris kõike meie kaela määrida ei saa,» ütles Itaalia koondise üks taustajõude Paolo Corbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles