Aigro nakatus koroonaviirusega ning pidi hooaja lõppenuks lugema

Postimees Sport
Copy
Artti Aigro.
Artti Aigro. Foto: Tairo Lutter

MK-sarjas hooaja juba lõpetanud Eesti suusahüppaja Artti Aigro soovis end sel talvel veel korra proovile panna Eesti meistrivõistlustel. Sportlane aga nakatus koroonaviirusega ning peab sel korral jääma jõuproovilt kõrvale.

Aigro leidis hooaja lõpus üles taaskord säärase hoo, millega võis igal nädalal punktikoha eest heidelda. Tema selle talve säravaimaks saavutuseks jäi 19. koht lennumäe MMilt ning MK-sarjas suutis eestlane korra kerkida koha võrra kõrgemalegi.

Suusahüppaja soovis hooajale punkti panna kodumaal. Selleks lootis ta tiitli noppida Eesti meistrivõistlustel, ent koroonaviirusega nakatumine röövis selle võimaluse.

«On äärmiselt kahju, et ei saa hooajale punkti panna Tehvandil, kus toimuvad kodused meistrivõistlused. Lootsin siin võtta tiitli ning pakkuda toetajatele, sõpradele ja fännidele ilusaid õhulende. Kahjuks sai viirus mind pärast kaht aastat ikkagi kätte,» lausus Aigro pressiteate vahendusel.

«Sloveeniast naastes tundsin end kergelt haigena. Tegin õhtul kiirtesti ja see osutus positiivseks. Sama tulemus ootas mind ka PCR-testil. Sellega pean oma hooaja lõppenuks lugema. Oli keeruline, eriti tagasitulek pärast hüppeliigese vigastust. Vähemalt suutsin häid hüppeid näidata ja viimasel kuul, tunda lendamisest taas rõõmu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles