Valitsev Eesti meister pikendas põhimehega lepingut

Postimees Sport
Copy
Karl Andre Vallner.
Karl Andre Vallner. Foto: Liisi Troska/FCI Levadia/Facebook

Valitsev Eesti jalgpalli meister FCI Levadia andis teada, et on pikendanud lepingut klubi esiväravavahi Karl Andre Vallneriga.

Eesti A-koondise väravavaht on FCI Levadia eest mänginud 41 kohtumist ja hoidnud 16 kohtumist värava tühjana. Vallner on tulnud rohesärkides 2021. aastal Eesti meistriks, Eesti karikavõitjaks ja 2022. aasta alguses Eesti Superkarika võitjaks. Eesti A-koondise eest on Karl Andrel debüüt veel tegemata, seisab FCI Levadia kodulehel.

Karl Andre Vallner: «Mul on hea meel pikendada Eesti parima klubiga lepingut. Eelmine aasta näitas, et oleme meeskonnana õigel teel ning samamoodi jätkates suudame ka edaspidi omale seatud eesmärke täita. Mul on hea meel Levadia usalduse üle ja üritan anda endast kõik, et ka edaspidi tiitlid koju tuua.»

Spordidirektor Tarmo Kink: «Hea meel, et saime Eesti koondise väravavahiga lepingut pikendada. Tunnustus ka meile, et teeme head tööd ning et sellise koondise tasemega mängijad pikendavad meiega lepingut. Tegu on nii hea mängija ja inimesega, mistõttu loodame, et ei pea temaga lepingut uuesti pikendama ja Karl Andre suudab teha sammu Eestist välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles