Meedia: Loeb ja Ogier leppisid kokku, mil jälle WRC võitlusse asuvad

Postimees Sport
Copy
Sébastien Ogier (vasakul) ja Sébastien Loeb.
Sébastien Ogier (vasakul) ja Sébastien Loeb. Foto: FRANCOIS FLAMAND via www.imago-images.de/SCANPIX

Mitmed meediaväljaanded ennustavad, et rallimaailma superstaarid Sébastien Ogier ja Sébastien Loeb tulevad MM-sarjas uuesti starti mai lõpus toimuval Portugali rallil.

Prantsusmaa ralliportaal Rallye-Magazin kirjutas, et kõik märgid viitavad sellele, et kahe kange duelli kordusetendus toimub veidi vähem kui kahe kuus pärast Portugalis.

Saksa portaal Motorsport Aktuell teatas, et Loeb ja M-Sport on väidetavalt juba kokkuleppe sõlminud, et vanameister teeb oma teise stardi Rally1-autoga just Portugalis.

Oma rolli on mänginud ka kestvusrallide MM-sarja kalendrimuutus. 25.-30. aprillini oli planeeritud etapp Kasahstanis, kuid Ukrainas toimuva sõja tõttu on logistika regiooni jõudmiseks raskendatud. Seega Kasahstani etapp tühistati ja Loebil jääb rohkem vaba aega, et valmistuda WRC-etapiks.

Portugal on hooaja esimene kruusaralli ja suurt tähtsust mängib stardijärjekord, mis annaks seni vaid ühel MM-etapil startinud meestele eelise. Lisaks saab Portugalis esmakordselt lahtise kattega teel sõitmas näha uusi Rally1-autosid.

Kuigi Toyota on andnud mõista, et Ogier’ järgmine start võibki olla Portugalis, siis M-Sport veel oma plaane ei reetnud. «Võin öelda vaid seda, et ta Horvaatias ei stardi,» ütles meeskonna boss Richard Millener, vahendas Rallye-Magazin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles