JÄRELVAADATAV ⟩ Lätlased jätsid Everesti finaali ukse taha

Postimees Sport
Copy

Riia HK Kurbads alistas Coolbet Hokiliiga poolfinaalseeria kolmandas ja ühtlasi otsustavas kohtumises Kohtla-Järve HC Everesti tulemusega 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) ning pääses võitudega 2:1 finaali, kus vastaseks Tartu Välk 494.

Mänguajast oli kulunud 26:51 kui kodujääl mänginud HK Kurbads läks Martinš Vitolinši väravast mängu juhtima, pisut enam kui seitse minutit hiljem seadis Anton Kuznetsov jalule viigi. Läti klubi võiduvärava viskas kolmanda kolmandiku keskel Matiss Birinš.

HK Kurbadsi väravavaht Uldis Čalpa tõrjus mängu jooksul 29 ning HC Everesti kolleeg Maksim Klimenko 31 vastaste pealeviset.

Esimesena jõudis finaali tiitlikaitsja ja põhiturniir parim Tartu Välk 494, alistades poolfinaalseerias Tallinna esindusmeeskond HC Panteri mängudega 2:0.

Kolme võiduni mängitav finaalseeria algab pühapäeval, 10. aprillil.

Enne kohtumist:

Kui kahe võiduni peetava poolfinaalseeria avamängu võitis Kurbads kodujääl 5:4, siis teises kohtumises Kohtla-Järvel oli 5:1 parem juba HC Everest.

Finaalis ootab tänase duelli võitjat ees tiitlikaitsja ja põhiturniir parim Tartu Välk 494, kes oli teises poolfinaalis mängudega 2:0 üle Tallinna HC Panterist.

Kolme võiduni mängitav finaalseeria algab pühapäeval, 10. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles