Portugali koondise MMile viinud tähtmängija sõlmis Manchester Unitediga magusa tehingu

Copy
Bruno Fernandes (vasakul) viis sel nädalal Portugali MM-finaalturniirile ning nüüd tähistas ta seda uue lepinguga Manchester Unitedis.
Bruno Fernandes (vasakul) viis sel nädalal Portugali MM-finaalturniirile ning nüüd tähistas ta seda uue lepinguga Manchester Unitedis. Foto: Ivan Del Val/SCANPIX

Portugali koondislane Bruno Fernandes sõlmis enda praeguse koduklubi Manchester Unitediga uue tehingu, mis hoiab teda Inglismaal 2026. aasta suveni.

2020. aasta jaanuaris Unitediga liitunud Fernandes on ennast kiiresti mänginud maailma paremikku. Teda peetakse Inglismaa kõrgliiga üheks parimaks ründavaks keskväljameheks. Nõnda tegi United kõik, et portugallane enda juures hoida.

Fernandes sõlmis Inglismaa tippklubiga uue tehingu, mis hoiab teda Inglismaal vähemalt 2026. aasta suveni. Mängijal on võimalik lepingut veel aasta võrra pikendada.

Samuti kasvas jõuliselt 27-aastase jalgpallitähe palk. Kui varasemalt teenis ta ca 213 000 eurot nädalas, siis alates järgmisest hooajast kasvas see number 300 000 euroni.

Fernandes on viimastel hooaegadel mänginud palju rolli nii koondise kui ka klubi edus. Unitedi eest on tal kirjas 117 kohtumisega 49 väravat ning Portugali särgis 42 mänguga kaheksa tabamust. Seejuures lõi ta enda selle aasta ainsad kaks väravat Portugali eest MM-valiksarja sõelmängude finaalis Põhja-Makedoonia vastu, millega kindlustati koht MM-finaalturniiril.

Tagasi üles