GALERII ⟩ Vehklemise Eesti meistriks krooniti Nelli Differt

Toimetas Karl Juhkami
Copy

Tartus toimunud vehklemise Eesti meistrivõistlustel tõusis naiste seas poodiumi kõrgeimale astmele Nelli Differt, kes alistas finaalis tiitlikaitsja Kristina Kuuse 15:7. 

Lisaks oli see võidunaise jaoks magus revanš eelmise aasta eest, sest siis jäi Differt finaalis Kuusele alla 12:15. Differti jaoks on see kolmas Eesti meistritiitel, varem oli ta kuldmedali kaela saanud 2013. ja 2017. aastal. 

Poolfinaalis oli Differt tulemusega 15:11 üle Irina Embrichist, kes oli ainus Tokyos kuldmedali kaela saanud naiskonna liige, kes Eesti meistrivõistlustel kaasa tegi. Teises poolfinaalis oli Kuusk 15:14 üle austerlannast Paula Schmidlist.

Kokku osales võistlusel 38 vehklejat.

Õhtul sai Differt (En Garde) kaela veel ka teise kuldmedali, kui tuli koos Kuuse ja Madli Palkiga Eesti meistriks ka võistkondlikus arvestuses. Seal rändasid hõbemedalid Tallinna Mõõk 1 võistkonnale (Madina Azizova, Kristiin Nilisk, Gaia-Marianna Salm ja Veronika Zuikova) ning pronksi sai kaela Tartu Kalev (Susanne Lannes, Elisabeth Ostrovski, Paula Schmidl ja Karina Vassiljeva)

Homme kell 10 tehakse A. Le Coqi spordihoones algust meeste individuaalvõistlusega ning peale individuaalvõistluse lõppu (orienteeruvalt kell 16) jagatakse medalid välja ka meeskonnavõistluses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles