Legion ja Kalju panid koduses vutiliigas püsti tõelise väravatepeo, Levadia nüpeldas Tammekat

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kalju mängijad rõõmustamas järjekordse tabamuse üle.
Kalju mängijad rõõmustamas järjekordse tabamuse üle. Foto: Facebook @KaljuFC

Koduses jalgpalli Premium liigas panid Tallinna Legion ja Nõmme Kalju täna püsti tõelise väravatepeo, millest väljusid 4:2 võitjatena külalised.  

Kalju asus kohtumist juhtima 17. minutil, mil täpne oli Aleksandr Volkov. 20 minutit hiljem õnnestus Aleksander Švedovskil küll viigistada, kuid poolajale mindi sellest hoolimata Kalju eduseisus. 

Nimelt õnnestus nõmmekatel sahistada nii 44. kui ka 45+1. minutil, mõlema värava autoriks oli Alex Matthias Tamm. 

Teisel poolajal pandi väravatepidu korra pausile, kuniks 85. minutil tõi Ivan Timofejevi 2:3 tabamus mängu veidi elevust. Neli minutit hiljem lasi Nõmme selle aga kohtumisest välja, sest Kaspar Paur tegi lõppskooriks 4:2. 

«Meil olid mängu alguses head momendid, mida me ei lahendanud kahjuks ära. Peame need ära lööma, sest sellise meeskonna vastu liiga palju momente meil ei tule,» leidis Legioni poolkaitsja Pavel Dõmov Soccernet.ee otseülekandes.     

«Legion kasutas väga hästi enda kontrarünnakuid ära ja selle pealt need kaks väravat ka tulid. Palli hoides me ise uinutasime ennast ja polnud nendeks kontrateks valmis,» leidis Kalju kaks väravat löönud Alex Matthias Tamm. 

Viimase viie mänguga on ründajal ette näidata nüüd viis tabamust, mis on igati korralik näitaja. Mis aga veelgi uhkem, Tamm näib liikuvat enda kohta marulises tempos, sest mullu virutas ta Premium liigas 30 mänguga kõigest 8 väravat. 

«Hoog on tõesti hea,» nentis edurivimees, kes tunnustas oma tabamuste puhul aga nii meeskonnakaaslaste kui ka abitreener Kaido Koppeli panust. «Olen Kaidoga teinud palju tööd, et olla õigel ajal õiges kohas. Vaadates ka neid väravaid, mis viie mänguga olen löönud, siis pigem on need olnud vormistamise küsimus, meeskonna hea töö pealt.»

Tänases teises kohtumises oli tiitlikaitsja Tallinna FCI Levadia koduplatsil 4:0 üle Tartu Tammekast.

Mänguskoori avas täna oma debüüdi teinud ukrainlane Artjom Štšedrõi, kes sattus Levadiasse kodumaal lahvatanud sõja tõttu. Ülejäänud tabamused kanti Zakaria Beglarišvili, Marko Putincanini ja Frank Liivaku arvele.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles