Roberts Štelmahers: peame end terveks ravima ja võitlema Eesti meistritiitli eest

Ville Arike
, Pärnu
Copy
BC Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers.
BC Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers. Foto: Alexander Demianchuk

Eesti-Läti korvpalliliiga tiitlit kaitsnud BC Kalev/Cramo meeskond kaotas veerandfinaalseeria Pärnu Sadamale 0:2 ja langes konkurentsist. Peatreener Roberts Štelmahers tunnustas pärast suvepealinnas saadud 57:76 kaotust vastaseid.

Kalevlastel on viimasel ajal palju probleeme tervisega. Kas täna oli asi ainult selles või meeskonnal lihtsalt ongi mõõnaperiood? «Selge see, et me ei tegutsenud hästi, aga kui paljudel mängijatel on tervisega probleeme, ongi raske mängida,» ütles Štelmahers Postimehele.

«Me saame iga mängu eel viimasel hetkel teada, kellega mängima läheme. Nüüd ei jää üle muud, kui peame end terveks ravima ja võitlema Eesti meistritiitli eest,» lisas pealik.

Kalevil puudus täna vaid lätlane Marcis Vitols, kes on jalalihase vigastuse tõttu veel umbes paar nädalat audis. Võrreldes esimese, Tallinnas peetud kohtumisega putitati mängukõlbulikuks Silas Melson, kes aga jäi oma paremate päevade tasemest kaugele. Samuti pole päris terve Donovan Jackson.

Nõnda kujunes esimene poolaeg sääraseks, et Kalevi tagamängijad ei visanud mitte ühtegi punkti! Jackson tegutses nii suure miinusmärgiga, et tema kontos oli 4 möödaviset, 3 pallikaotust ja 3 isiklikku viga, plusspoolel vaid üks lauapall ja korvisööt.

«Pärnu tegutses kaitses hästi. Nad oskavad mängida, võitlevad iga palli eest ja püüavad leida õigeid lahendusi,» tunnustas Štelmahers vastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles