Djokovici esikohta nooliv venelane peab tegema võistluspausi, ohus ka Prantsusmaa lahtised

Christopher Krutto
Copy
Daniil Medvedev.
Daniil Medvedev. Foto: mpi04/MediaPunch/Scanpix

Serbia tennisisti Novak Djokovici esikohta jahtiv venelane Daniil Medvedev peab tegema vigastusest tingitud võistluspausi.

Medvedev noolib Novak Djokovici esikohta, kuid peab hetkel piirduma veel teise kohaga, sest jäi Miami ATP 1000 turniiri veerandfinaalis alla Hubert Hurkaczile. Veebruaris sai Medvedevist maailma edetabeli esinumber, kuid ta püsis seal vaid kolm nädalat, enne kui Djokovic positsiooni tagasi sai. Nüüd andis venelane teada, et peab tegema vigastuspausi.

«Olen viimastel kuudel mänginud väikse songaga. Koos tiimiga otsustasin, et käin väiksel protseduuril, et see probleem terveks ravida. Ma olen ilmselt väljas üks-kaks kuud ja teen kõvasti tööd, et võimalikult kiirelt väljakul tagasi olla,» kirjutas Medvedev ühismeediasse.

See tähendab, et ta võib kõrvale jääda ka Prantsusmaa lahtistelt, mis algavad mai keskpaigas. Kui Medvedev peakski saama seal võistelda, siis ta teeb seda neutraalse sportlasena, sest just sellises staatuses on kõik Venemaa ja Valgevene tennisistid pärast seda, kui Venemaa tungis Ukrainasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles