Vene vedas suurepärase esitusega Varese võidule, Treier ja Sassari said jagu Euroopa tippklubist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Siim-Sander Vene palliga.
Siim-Sander Vene palliga. Foto: Fabrizio Carabelli/SCANPIX

Itaalia korvpalli kõrgliigas oli Eesti koondislastel hea õhtu, sest võidurõõmu said maitsta nii Siim-Sander Vene kui ka Kaspar Treier.

Vene ja Varese sõitsid külla lähikonkurendile Brindisele ning sõelmängudele pääsemiseks vajati hädasti võitu. See läks ka korda ning väga suurt rolli edus mängis ka Eesti korvpallikoondise kapten.

Veel viimase veerandaja alguses oli Varese seitsmepunktilises kaotusseisus, ent see õnnestus kiiresti tagasi mängida. Lõpuheitluses hoidis Varese stabiilselt väikest eduseisu ning nõnda võeti magus 75:72 võit.

Vene arvele märgiti 32 minutiga 19 punkti, neli lauapalli ja üks korvisööt. Üleplatsimeheks kerkis Varesele 23 punkti toonud ekskalevlane Marcus Keene.

Pärast tänast on Varese Itaalia kõrgliigas üheksandal positsioonil 11 võidu ja 13 kaotusega. Brindis jätkab täpselt sama saldoga nende ees kaheksandal kohal.

Kaspar Treieri koduklubi teenis hooaja 12 võidu 11 kaotuse kõrvale, kui koduväljakul seljatati Euroliiga tippklubi Milano Olimpia 92:90. Pingelises heitluses täna Treierit liiga palju väljakule ei usaldatud. Eestlane teenis kolm minutit mänguaega, mille jooksul jäi kontosse üks korvisööt ja kaks möödaviset.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles