Vene konsulaadi väravale urineerinud vutifänn: mõistsin alles hiljem, et võinuks kõike eitada ja kutsuda «erioperatsiooniks» (1)

Postimees Sport
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Marcel Van Hoorn

Nädalavahetusel anti meie põhjanaabrite juures avalöök kohalikule jalgpallihooajale. Marienhami ja Lahti vahelise kohtumise eel, mis lõppes 0:0 viigiga, otsustas osa vutifänne kergendada keha kohaliku Vene konsulaadi ees. 

Ilta-Sanomate toimetusse jõudis pilt väärteo fikseerimisest, kus ametivõimud tegid inimesele 40 eurot trahvi avalikus kohas urineerimise eest. Intsident juhtus Vene konsulaadi värava kõrval.

Toimetusele pildi saatnud anonüümseks jääda sooviv vutifänn lisas, et tegemist oli temapoolse protestiga Vene vägede sissetungile Ukrainas ning käitumine oli tema sõnul automaatne.

Tagantjärele lisas ta, et kahetseb vaid seda, et ei tulnud selle peale, et vahejuhtumit eitada ning kutsuda oma teguviisi hoopis «erioperatsiooniks».  

Kohaliku politsei esindaja Johan Pawl ei osanud esmaspäeva hommikul vahejuhtumit veel kommenteerida, kuna polnud ise nädalavahetusel tööl.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles