Horvaatia jalgpallitäht lippas Hispaania kõrgliigas aluspesus väljakul ringi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ivan Rakitic.
Ivan Rakitic. Foto: LLUIS GENE/Scanpix

Horvaatia jalgpallikoondislane Ivan Rakitic jooksis üle kahe hooaja taas Camp Nou staadionil väljakule. Seekord Sevilla särgis, ent horvaat pole unustanud aastaid Barcelona rivistuses.

Barcelona teenis koduväljakul 1:0 võidu ning võiduvärava lõi 72. minutil Hispaania keskväljamees Pedri. Võiduga tõusis Barcelona Hispaania kõrgliigas teisele kohale, olles kogunud 29 vooruga 57 punkti. Liider Madridi Realist jäädakse maha 12 silmaga.

90 minutit väljakul jooksnud Rakitic otsustas vaatamata kaotusele Barcelona fänne tänada ning nendega kohtuda. Ta embas pärast lõpuvilet mitut poolehoidjat ning andis neile ka meeneid.

Ta andis ühele fännile enda mängusärgi ning teisele koguni püksid. Seega jooksis Rakitic väljakumurul riietusruumide poole ainult aluspesu väel.

Rakitic on Barcelonas armastatud mängumees. Ta veetis seal kuus hooaega, mille jooksul õnnestus võita neli Hispaania meistritiitlit, neli karikavõitu, kaks superkarikat ning korra nii Meistrite liiga, Euroopa superkarikas kui ka klubide MM-tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles