Kanepi alustas USAs järgmist turniiri raske võiduga

Karl Mihkel Eller
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Leslie Billman/Cal Sport Media/Scanpix

Eesti teine reket Kaia Kanepi (WTA 57.) alistas USAs alanud Charlestoni tenniseturniiri avaringis ameeriklanna Shelby Rogersi (WTA 44.) 6:7 (2:7), 7:5, 6:2.

Napilt üle kolme tunni kestnud kohtumise kõige raskemaks kujunes avasett, mis kestis tund ja 19 minutit. Kumbki ei suutnud vastase servi murda ning nii otsustati võitja kiires lõppmängus, kus Kanepi pidi tunnistama seitse aastat noorema konkurendi paremust.

Teises setis kaotas Kanepi oma servi kohe alguses ja jäi 1:3 kaotusseisu. Seejärel suutis eestlanna ennast koguda ning murdis seti lõpus Shelby servi ja seis oli 5:5. Teise murdega suutiski Kanepi kohtumise viia otsustavasse setti.

42 minutti väldanud kolmandas setis sai Kanepi hakkama kolme servimurdega ning kohtumise võidu vormistas ta kolmanda matšpalliga.

Järgmises ringis läheb Kanepi vastamisi 24-aastase poolatari Magdalena Frechiga (WTA 87.), kes sai eile loobumisvõidu Petra Kvitovalt (WTA 29.). Kahekordne Wimbledoni meister Kvitova otsustas matšist loobuda väidetavalt reie probleemi tõttu, olles kaotusseisus 6:7 (6:8), 2:3.

Kanepi ja Frech pole omavahel varem kohtunud, eestlanna on viimasest kümnest mängust saanud seitse võitu, poolatar viis.

Foto: WTA.com
Foto: WTA.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles