Ukraina jalgpallur Vene armee tapatalgutest: selle korraldanud tõprad tuleb üles otsida ja tappa

Postimees Sport
Copy
Rustam Hudžamov.
Rustam Hudžamov. Foto: @rustam_khudzhamov/Instagram

Endine Ukraina jalgpallikoondise väravavaht Rustam Hudžamov avaldas, et tema pooldaks, kui riik kavatseks pärast sõda luua organisatsiooni, mis karistaks Kiievi regioonis Butšas ja mujal Ukrainas tsiviilelanikke mõrvanud venelasi omakohtuga.

«Ukrainlaste genotsiid... Täpselt nii toimub kogu riigis. Seda on korraldanud biomass, mis millegipärast nimetab end inimeseks,» kirjutas 39-aastane Hudžamov mõrvad toime pannud venelaste kohta Instagramis, teatas Ukraina portaal Faktõ.

Ta vihjas, et Ukraina valitsus peaks võtma eeskuju Iisrealist, mis pärast teist maailmasõda lõi luureagentuuri nimega Mossad ehk vastuluure ja erioperatsioonide instituudi. Sarnaselt iisraellastega peaks ukrainlased pärast sõda keskenduma tapatalguid korraldanud venelaste ülesotsimisele ja nende karistamisele.

«Isiklikult pooldan pärast sõda meie riigis Mossadi-sarnase organisatsiooni loomist. Et need sead tapetaks kõikjal maailmas koos nende sugulaste ja naistega, kes praegu rõõmustavad tehtu üle. Neid tuleks lõigata halastamatult, nagu kariloomi, nende laste ees. Kui selline asutus luuakse, siis tahan sellesse kuuluda,» lisas Hudžamov.

Hudžamov on päritolult krimmitatarlane ning esindas mängijakarjääri jooksul Harkivi, Donetski, Mariupoli ja Kiievi Dinamo klubisid. Alates sellest aastast töötab ta Polesje Žitomõri väravavahtide treenerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles